Αννιώ Επιπλωμένα Διαμερίσματα στη Σαντορίνη, Ημεροβίγλι

Το Διαμερίσματά μας

Tο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων Αννιώ στη Σαντορίνη βρίσκεται στο πανέμορφο Ημεροβίγλι. Τα διαμερίσματα είναι κτισμένα σε μια ιδιαίτερα προνομιακή τοποθεσία, όταν ψάχνεις για Διαμερίσματα στη Σαντορίνη, στο υψηλότερο σημείο της Καλντέρας και διαθέτουν εκπληκτική θέα στο Σκάρο, το ηφαίστειο και τη Θηρασιά.

Πιστοποιητικό Διάκρισης2017 στο TripAdvisor

Διαμονή

Αποτελείται από 11 συνολικά επιπλωμένα και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, η αρχιτεκτονική δόμηση των οποίων ακολουθεί το παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ. Τα δύο διαμερίσματα, είναι υπόσκαφα τα οποία οικοδομήθηκαν τον περασμένο αιώνα και αποτελούσαν την πατρογονική κατοικία της οικογένειας Χρυσοστόμου. Τα τελευταία χρόνια γύρω από αυτό το αρχικό οικοδόμημα κτίστηκαν και τα υπόλοιπα 9 διαμερίσματα. Όλα μαζί αποτελούν το συγκρότημα Αννιώ, μια ιδανική και κυρίως οικονομική πρόταση διαμονής για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν την θέα της καλντέρας από το μπαλκόνι τους.

Τοποθεσία

Η διαμονή στην “Αννιώ” θα σας μείνει αξέχαστη. Η ονειρεμένη τοποθεσία, οι ανέσεις που σας παρέχουν τα διαμερίσματα και η άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού, συνηγορούν στη δημιουργία των καλύτερων εντυπώσεων. Η παραδοσιακή φιλοξενία και η φιλική ατμόσφαιρα, θα κάνουν τη διαμονή σας στην “Αννιώ” αξέχαστη.

Ημεροβίγλι

Το Ημεροβίγλι είναι χτισμένο σε υψόμετρο 300 μέτρων, στο ψηλότερο σημείο της καλντέρας. Περπατήστε μέχρι το Σκάρο, έναν εντυπωσιακό βράχο από όπου θα απολαύσετε την καλύτερη θέα.

Σαντορίνη

Από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο, η Σαντορίνη προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο χάρη στην άγρια ομορφιά της, τους παραδοσιακούς οικισμούς και το ρομαντικό της ηλιοβασίλεμα.